Om oss
solceller

Om oss

Vi är din lokala elektriker i uppland med omnejd med många års erfarenhet inom el och elinstallationer. Vi utför alltid jobben på ett tryggt och säkert sätt.

Våra elektriker på Upplands Elkvalité hjälper dig med olika slags elarbeten, så som nybyggnationer, ombyggnationer, underhåll och service. Vi arbetar med elinstallationer i skolor, industrilokaler, kontorskomplex, privata bostäder samt bostadsrättsföreningar mm.

Inget arbete är för stort eller för litet för oss på Upplands Elkvalité. Kundnöjdheten är viktigt för oss som elektriker, vi prioriterar alltid att ni som kund ska känna er trygg och nöjd med våra tjänster.

Vi skräddarsyr lösningar efter era behov allt för att ni som kund ska få det ni efterfrågar. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss!

Lokala engagemang

Som partner till Knivsta idrottsklubb bidrar vi med att stödja deras vision att vara en attraktiv och inkluderande förening som erbjuder hockey för flera olika nivåer. 

Vi hjälper också till att främja sportens värderingar som laganda, fair play, glädje och respekt. Genom engagemanget hoppas vi också få möjlighet att knyta kontakter med andra lokala aktörer och nå ut till en bred och engagerad publik.

kik sponsor